BFK medlem i tidningen Fotosidan nr 4 2018

I senaste numret av tidningen Fotosidan, har vår medlem Dick Wåhlin fått en bild publicerad som Läsarbild under temat "Barn". Bilden har fått mycket fin bildkritik av fotografen Cecilia Svensson.

"En mycket stark bild med verklighetsrå känsla. Den är otroligt fin med bra balans och fint ljus. Jag kan se hur otroligt nyfikna de är i sina ögon. När-varon i bilden är enorm. Jag tycker också om bakgrunden, både för färgen och strukturen. Uppskattar också kompositionen med den fina detaljen att barnets arm skapar en linje ner till hörnet. Pojkar berör mig: det är som de ser mig genom bilden. Jag har inga förbättringsförslag till den här bilden" Cecilia Svensson

Etiketter: fotosidan bildkritik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln