Bankeryds Fotoklubb vann Storfoto 2019

Bankeryds Fotoklubb tog glädjande hem segern i klubbtävlingen i Storfoto och Leif Arvidsson tog emot diplomet till bästa klubb. 7 fotografer bidrog till lagsegern på totalt 92 poäng, nämligen Daniel Steen, Dick Wåhlin, Monica Engstrand, Margareta Unemyr, Mats Persson, Ulrica Carlsson och Göran Unemyr. På andra plats kom Värnamo Fotoklubb med 64 poäng. Skillingaryds Fotoklubb kom på tredje plats med 53 poäng och Huskvarna Fotoklubb kom på fjärde plats med 1 poäng. Placerade bilder med kommentarer kan ses på Värnamo Fotoklubbs hemsida https://varnamofotoklubb.se

 

Sven-Arne Lagerstedt Värnamo FK delar ut Diplomet för bästa klubb 2019 till Leif Arvidsson BFK (Foto: Monica Engstrand)
Sven-Arne Lagerstedt Värnamo FK delar ut Diplomet för bästa klubb 2019 till Leif Arvidsson BFK (Foto: Monica Engstrand)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln