Bilder till Handelsbankens nya lokaler

Handelsbanken i Jönköping inviger nya loakler i mitten på mars. Bankeryds Fotoklubb har haft förmånen att få leverera 8 bilder som ska tryckas på Ljud-absorbenter i deras nya Kundmötesrum samt en bild till en Fototapet.Från början hade Handelsbanken tillgång till ca 350 bilder färg/svv med 238 olika motiv. De har i en egen intern process gallrat bland bilderna vartefter fram till deras slutliga val.

Det här kommer att ge oss ett värdefullt verksamhetsbidrag till klubben. Även en uppmuntran till respektive fotograf som har med fått bild/er i sluturvalet kommer att ske i enlighet med vår ersättningspolicy. Ett par av bilderna kommer att helt tillfalla klubbens verksamhet eftersom det är särskilt beställda motiv som ej fanns med i det ursprungliga urvalet. Fakturering sker efter det att invigningen är genomförd.

Här en länk till utvalda bilder: Bilder till Handelsbanken Jönköping


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln