Utställningen "Spår" - intern omröstning 

Nu finns ett galleri publicerat med 24 bilder för intern omröstning bland medlemmar.

Det är Västra Sveriges Fotoklubbar (VSF) som har gjort ett avtal med Rydals Museum i Borås och bjudit in Fotoklubbbar som är medlemmar i distriktet att delta. Bankeryds Fotoklubb har nu möjlighet att medverka i utställningen med 4-6 bilder i storlek 70x50 / 50x70. Uttagna bilder skrivs av Museet själva 

Så här beskrivs temat för själva utställningen:

Människan lämnar SPÅR efter sig, synliga både i stad, på landsbygd och i naturen. Dessa spår ger en bild av dåtid in i nutid. Spåren kan vara mer eller mindre tydliga. Vi talar om ett kulturarv i form av materiella spår av mänsklig påverkan - lämningar och miljöer, stort som smått. Spår av mänsklig aktivitet i jord-, skogs- och havsbruk. Industri i stor eller liten skala. Alltifrån redskap till infrastruktur.

Medlemmar i Bankeryds Fotoklubb inbjuds nu att vara med och rösta på de inlämnade bidragen.  

Omröstning Utställningen "SPÅR"


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln